Powered By Blogger

Tuesday, November 1, 2011

Halloween vikend u Klubu 100

Image Hosted by ImageShack.us
Marina Orsag- Black Sunday stand up
Kosturi, vještice, vampiri, osvjetljene bundeve, sve ono najmračnije posljednjih godina sve popularnije je i u Hrvatskoj.
Zvonko Kožić- Black Sunday stand up

  "Noć vještica" ili takozvani "Halloween" sve češće se obilježava u gradovima diljem Lijepe naše. Možda nije najljepši običaj i puno ljudi protivi se tom "poganskom" običaju, ali klubovi Noć vještica iskorištavaju kako bi privukli ljude željne zabave i tom prigodom organiziraju maskirane partije. Tako je i u Velikoj Gorici, svake godine uoči blagdana Svih svetih održavaju se zabave pod maskama. 


U Klubu 100, obilježavanje Noći vještica započeo je u nedjelju 30. listopada. Tada je održana posebna večer crnog humora stand up komedije. Iako je to bilo primjereno samo za one malo jačeg želuca, kao i svake nedjelje, stand up komedija uspjela je ostvariti                               svoj cilj, nasmijati publiku.



Image Hosted by ImageShack.us
Josip- Black sunday stand up
Voditeljica Marina Orsag pozdravila je publiku na svoj jedinstven način i najavila prvog gosta- Vlatka Štampara koji je svojim humorom uspio nasmijati, ali i izazvati zgražanje publike. No, komičari su upozorili da ova vrsta komedije nije za sve, odnosno nije za one slabog srca i mekog morala.

Osim Vlatka nastupili su još i Tomislav Kozačinski i Zvonko Kožić.

31. listopada na Noć vještica, u Klubu 100, održan je "Halloween party". Najbitnije je bilo biti maštovit i zadiviti druge svojom maskom, tako da se na jednom mjestu našao velik broj vještica, duhova, vampira... Klub je također bio uređen na prigodan način, a najbitnije je da zabave nije nedostajalo. Plesni hitovi sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih, ali i oni najnoviji upotpunili su doživljaj i party je trajao do ranih jutarnjih sati.