Powered By Blogger

Tuesday, December 20, 2011

Vanna- 20 godina zajedno

Image Hosted by ImageShack.us
Petnaestak minuta prije koncerta, publika polako popunjava mjesta

Image Hosted by ImageShack.us
Vanna
U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog,  19. prosinca, Vanna je održala koncert pod nazivom "20 GODINA ZAJEDNO". Tim koncertom Vanna je, nakon ET-ere, tri live i pet studijskih albuma, više hit singlova, dva Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu i više nagrada publike, proslavila dvadeset godina karijere. Dobre zabave nije nedostajalo, a atmosfera je bila vruća cijelu večer. Mnogobrojna publika jedva je čekala da započne koncert i velikim pljeskom nagradila pjevačicu čiji su hitovi obilježili posljednjih dvadeset godina i koji su redovito na svim top listama. 


Kako rođendanske proslave nisu proslave bez plesa, tako je i Vanna uspjela podići publiku na noge. 


-Jedino što si ovoga puta mogu poželjeti jest da ovaj moj treći nastup bude jednako uspješan kao i prethodna dva te da publika bude jednako raspoložena kao i ja- Vanna je napisala na svojoj web stranici prije nastupa. U svakom slučaju to se i ostvarilo.
Uz taktove pjesama publika je plesala i pljeskala u ritmu, a one laganije pjesme izmamile su i suze na nekim licima.

S Vannom, rado su nastupili i Toni Cetinski, Neno Belan, Mario Huljev i Nikolina Kovačević koja je osim dueta s Vannom izvela i pjesmu "Someone like you" (Adele) čime je izazvala posebno oduševljenje od strane publike. Prijateljicu i kolegicu Vannu došle su podržati i mnogi sa hrvatske estrade, Nina Badrić, Jacques Houdek, Ivana Kindl, Miroslav Škoro i mnogi drugi. 
Image Hosted by ImageShack.us
Vanna i Toni Cetinski

                                                                                                                                                             Puna tri sata zabave, plesa i pjesme proteklo je u trenu i došlo je vrijeme da Vanna zahvali svima, pozdravi se od publike i za kraj izvede pjesmu "Tek je 12 sati", koja je izazvala najveće oduševljenje i time se oprostila od raspjevane publike.

1 comment:

  1. Bilo je baš lijepo, čak se i Žak usto i zapleso :)

    ReplyDelete